Om oss

Norelius Fastigheter förvaltar och underhåller hyresfastigheter i Tranås. Fastigheterna är små och medelstora antingen centralt på Storgatan eller i områden med närhet till natur och rekreation. Fastigheterna är främst avsedda för boende i hyreslägenheter men vi förvaltar även fastigheter där det finns affärslokaler i.

Vi strävar efter långsiktiga relationer

Vårt moderbolag är Norelius Holding AB. Bolaget äger ca 150 lägenheter och 25 lokaler. Vårt engagemang är långsiktigt med inriktning på lokal närvaro i Tranås. Vi har ett personligt engagemang att erbjuda boende av bra kvalitet och med god standard. Det innebär att vi håller våra fastigheter i gott skick genom att renovera och utveckla dem.

”Vi tror på att bygga upp en långsiktig relation med våra hyrestagare. Det lyckas vi med genom att utgå från vad som passar bäst för varje hyrestagare – oavsett om det gäller en enrumslägenhet eller en lokal på tusen kvadratmeter.”

Våra hyresgäster är viktiga för oss

Vi har som målsättning att hålla en hög service och ett personligt bemötande i mötet med våra hyresgäster. Det ska vara lätt att komma i kontakt med oss både när det gäller själva boendet eller om det gäller frågor som har med våra affärslokaler att göra.

Det vardagliga arbetet sköts av Jonn Aronsson och vår huvudägare Bengt Olof Norelius. Bengt har mer än 40 års erfarenhet av branschen.

Vårt fokus är lokalt i Tranås

Vi är engagerade i samhällsbyggnaden av Tranås genom att aktivt stötta föreningslivet i Tranås. Vi är även medlemmar i TFFT (Tranås fastighetsägare för tillväxt) samt Fastighetsägarna där vi skapar möjlighet för nya affärsrelationer samt jobbar för ökad tillväxt i Tranås.

Tranås äldsta fastighetsförvaltare

Företaget grundades av Bengt-Olofs far Albin under slutet av femtiotalet. Han var byggherre när bolagets bestånd uppfördes. I slutet av 60-talet startades Norelius Fastighetsförvaltning som jobbade med förvaltning av fastigheter. Sonen Bengt-Olof tog över som förvaltare under slutet av 1980-talet och som ägare 1997.

Totalt bestånd

Hyreslägenheter: ca 12 000 kvm
Affärslokaler: ca 6 000 kvm
165 st lägenheter
15 st affärslokaler

OmOss-Portratt-Vinter