Välj en sida

”Vi tror på en uppbyggnad av en lång relation som skapas utifrån vår erfarenhet av att se var varje hyrestagare passar in oavsett om det gäller en enrumslägenhet eller en lokal på tusen kvadratmeter.”

Om oss

Norelius Holding AB är ett bolag som äger små och medelstora fastigheter i strategiskt utvalda områden i Tranås. Bolaget äger ca 150 lägenheter och 25 lokaler totalt.

Kärnverksamheten utgörs av förvaltning av ovan nämnda fastigheter och den bedrivs genom en nära relation till hyrestagarna. Hyresgästerna skall alltid ha möjlighet att komma i kontakt med företaget för alla spörsmål som kan uppstå runt deras boende eller lokal. Huvudsaklig förvaltning utförs av Bengt Olof Norelius som har mer än 40 års erfarenhet av branschen.

Vi är engagerade i samhällsbyggnaden av Tranås genom att aktivt stötta föreningslivet i Tranås. Vi är även medlemmar i TFFT (Tranås fastighetsägare för tillväxt) samt Fastighetsägarna där vi skapar möjlighet för nya affärsrelationer samt jobbar för ökad tillväxt i Tranås.

 

Historik

Företaget grundades av Bengt-Olofs far Albin under slutet av femtiotalet. Han var byggherre vid uppförandet av beståndet i bolaget. Bengt-Olof tog över som ägare 1997 och har sedan utvecklat bolagets verksamhet genom att även vara aktiv inom helikopterbranchen. Där har han varit en aktör sedan 1985 och har ca 8000 flygtimmar bakom sig till idag.

Norelius Fastigheter  Storgatan 13, 573 32 TRANÅS 0140-31 17 97 info@noreliusfastigheter.se