Välj en sida

Helikopterverksamhet

Bengt Olof har arbetat som helikopterpilot sedan 1985 och har med sina ca 8000 flygtimmar flugit de flesta helikoptertyper. Hans uppdrag genom åren har bl.a varit rundflyg, skogsplantering, rendrivning men till största del har han utfört linjeinspektion åt de stora kraftbolagen.

Lenny har precis påbörjat sin karriär och innehar sedan mars 2015 ett privatflygarcertifikat. Avsikten är att under 2016 förvärva ett trafikflygarcertifikat för att kunna ta anställning som yrkespilot.

Vi hoppas inom en snar framtid kunna bygga upp en mindre verksamhet, på och kring höglandet, med t.ex. rundflyg, taxiverksamhet, flygfotografering, och linjeinspektion. Detta under vårt nybildade företag Highland helicopters. Vi tittar även på att kunna förvärva en egen helikopter men tillsvidare har vi möjlighet att hyra in helikoptrar för eventuella uppdrag. Kontakta oss gärna för mer information kring vår verksamhet.

 

LN Fastigheter AB • Norelius Fastighetsförvaltning  Storgatan 13, 573 32 TRANÅS 0140-31 17 97 info@noreliusfastigheter.se